Ресей азаматтығы: алудың шарттары мен тәртібі



Көптеген шетелдіктер ойланады алу мүмкіндігі туралы ресей азаматтығын. Жиі бұл процесс енгізілген көптеген өзгерістер рәсімдерін жеңілдетуге бағытталған. Кейбір адамдар пайдалана алады оңайлатылған рәсіміне азаматтығын алу, бірақ олар жауап беруі тиіс белгілі бір талаптар мен шарттарға сәйкес. Сіз түсіну керек және қайда бару керек, қандай құжаттар дайындау керек және бұл шын мәнінде, азаматтығы талап етіледі. Әрбір алған шетелдік азамат Ресей Федерациясының азаматтығын алады сүйенетін әртүрлі мүмкіндіктері. Бұл мыналарды қамтиды: бірнеше бағдарламаларды мүмкіндік беретін получить гражданство РФ күшпен, бірақ, шетелдіктер жауап беруі тиіс белгілі бір талаптарға сай. Әрбір азаматы білуге тиіс, бұл Ресей Федерациясының азаматтығын алу үшін ғана мүмкін белгілі бір жағдайларда. Без бұлтартпас себептері, бұл мүмкін емес болып саналды. Ресей Федерациясының азаматтығын іске асырылуы мүмкін байланысты бірнеше тәсілдермен қолда бар негіздер: бас тарту, ресей азаматтығын алу, сондай-ақ, берілуі тиіс, ол үшін қажет арнайы өтініш ЖҚҚ. Бас тарту ерікті болып табылады, сондықтан мүмкін емес мәжбүр емес заставить адам бас тартуға жоқ. Әрбір басқа елдің азаматы болуға мүмкіндігі бар Ресей Федерациясының азаматы. Бұл ұстану, дұрыс алу рәсімін, ресей азаматтығын. Ол жасалады орындауда бірнеше жүйелі кезеңнен тұрады. Барлық іс-әрекеттер жүзеге асырылуы тиіс нақты уақыт. Осылайша, процесс өте ұзақ, сондықтан құжаттарды тапсырған сәттен бастап азаматтығына өтуі тиіс бір жылдан кем емес. Ресей азаматтығын талап етеді көптеген құжаттарды дайындау және орындау көптеген дәйекті іс-қимылдар. Процесі Ресей Федерациясының азаматтығын алу орындалуы мүмкін стандартты сызба бойынша немесе жеңілдетілген. Оңайлатылған негізі бойынша ғана жол беріледі арнайы бағдарламалар.

Осы жағдайларда айтарлықтай қысқартты саны уақыт жұмсауға тура келеді азаматтығын алуға. Қалыпты процедураға сәйкес талап өтініш беруші-тің кемінде бес жыл резиденті Ресей Федерациясы. Ресей азаматтығын балаларға, сондай-ақ, бұл принципке негізделеді. Сонымен қатар, талаптар: құжаттар алу үшін ресей азаматтығы керек, алты ай аяқталғанға дейін срока действия вида на жительство. Ал процесс мүмкін тек ересек және еңбекке жарамды адам. Балаларға арналған процесін жүзеге асырады, ата-аналары немесе қамқоршылары. Бұл процесс тек адамдар үшін, олар бағдарлама талаптарына сәйкес отандастарымыздың қоныс аудару немесе басқа бағдарламалар. Олар үшін айтарлықтай оңайлатылған негізі. Процесс ұзақ уақытты қажет етеді және дайындауды қажет етпейді көптеген құжаттар. Пайдалану үшін осы оңайлатылған рәсімінен алады тек белгілі бір санаттағы өтініш. Олар шетелдіктердің шарттарын ескере отырып:) болып табылады нақты шетелдік пайдалануға жеделдетілген рәсімін ұсынылады кеңес тәжірибелі заңгер. Әдетте, тумалары ТМД қолдана алады, осы схемасын, өйткені көздері болып табылады орыс тілі. Бұл мәртебе өткеннен кейін комиссия, сондай-ақ сынақтан өтеді жазбаша нысанда. Сонымен қатар, ұсынылады мұндай мүмкіндік басқа адамға белгілі бір жағдайларда. Алуға құқығы бар, ресей азаматтығын оңайлатылған тәртіппен беріледі: барлық жоғарыда көрсетілген шетелдік тұлғалар бар мүмкіндігін пайдалана оңайлатылған рәсіміне алу ресей азаматтығын. Егер бұл мүмкін болмаса, шетелдік үшін пайдалану оңайлатылған схемасы, оған тура келеді орындауға дәйекті кезеңдерді стандартты процедуралар. Әрбір кезең өз қыр-сырын, сондықтан мұқият ережелері осы процесс. Шетелдіктер шекарадан өткен кезде виза болуы қажет немесе паспорты. Тұрғындары болып табылатын елдердің Кеден одағына мүше талап етіледі ішкі паспорты. Келесі 7 күннен бастап елге келгеннен мигрант туралы хабардар етуі тиіс, өзінің келуі ЖҚҚ.

Егер сіз жалға пәтер немесе қалады